Magazin > VIP
49446 ogledov

Avsenikova vnukinja srečo v ljubezni našla s tem znanim glasbenikom

Monika Avsenik Instagram
On je velika ljubezen simpatične Monike Avsenik.

Pevka Monika Avsenik in basist Anže Langus Petrovič sta skupaj srečna že več kot pet let. Glasbenika pa nista povezana le romantično, pač pa tudi ustvarjalno, oba sta namreč del spremljevalnega banda Jana Plestenjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Avsenik (@monikaavsenik)

A ni bil Jan tisti, ki ju je združil, pač pa se je par spoznal že prej, preko projekta Simfonična ekstaza, kot nam je razkrila Monika. 27 let stara lepotica pa z Anžetom ni dobila le romantične zveze, pač pa tudi družino, glasbenik ima namreč iz prejšnje zveze dva otroka. Monika pravi, da se vsi zelo dobro razumejo ter da ima s sinovoma svojega partnerja reden in prijateljski odnos. Da se z otroki dobro razume, ni naključje, saj poleg glasbene kariere tudi uči v šoli. 

 

Njen teden je tako izjemno pester, zato nič čudnega, da je nedavno izdala skladbo, ki je posvečena Nedelji. Sama sicer pravi, da je to dan v tednu, ki je pogosto namenjen tudi gospodinjskim opravilom, ki se nalagajo čez teden. Njena sanjska nedelja pa je nekje v naravi, v družbi partnerja in družine. "Zelo rada grem na izlet, kakšen pohod, rada poslušam dobro glasbo in pa tudi lenarim ter si pogledam kakšen film,"  o svoji popolni nedelji za Žurnal24 razkriva simpatična pevka. 

Monika pravi, da se je od slavnega dedka Slavka Avsenika marsikaj naučila tudi na glasbenem področju, predvsem to, da talent za uspeh ni dovolj, ampak da je zanj treba trdno delati. "Naučil me je tudi to, da uspeh in slava nista vedno tako bleščeča, pa tudi to, da so številna odrekanja del življenja profesionalnega glasbenika. Če si nekaj želiš, moraš v to verjeti in zaupati svojim sposobnostim ter seveda delati na tem,“ je povedala že pred časom.

Komentarjev 5
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:52 23.maj 2024.

    Ta je tok znan,kot moja leva nogavica!!!

  • metod7 22:35 22.maj 2024.

    Monika je sanjsko bitje...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:02 22.maj 2024.

    Shanaia po slovensko

Sorodne novice