Magazin > VIP
2737 ogledov

Bagola pravi, da mora v gledališče, če želi ženo sploh videti

Aljoša Bagola Instagram
Temne plati igralskega poklica.

Oglaševalski guru in pisatelj Aljoša Bagola je v preteklosti že povedal, da se zgodovina ponavlja. Kot otrok je zvečer čakal starša gostinca, da sta se vrnila z dela, danes ob večerih čaka ženo, igralko Ivo Krajnc Bagola. Iva je namreč ena izmed naših najboljših gledaliških, televizijskih in filmskih igralk, katere matična gledališka hiša je MGL.

Kljub neprijazem urniku, pa je Aljoša vedno znova ponosen na dosežke svoje žene, kar tudi na glas pove. "Čestitke moji dragi Ivi za izvrstno vlogo v predstavi Praznovanje. Čeprav moram pogosto v gledališče, da svojo ženo sploh vidim, sem vedno znova navdušen, ponosen in - če tega s fotografije slučajno ni moč razbrati -, tudi sveže zaljubljen. Bravo tudi vsem ostalim ustvarjalcem izjemne predstave v gledališču MGL," je Ivo na družbenih omrežjih pohvalil in se malce pošalil ponosni soprog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice