Magazin > VIP
32815 ogledov

Iva Krajnc Bagola objavila fotografijo z nosečniškim trebuščkom

Iva Krajnc Instagram

Kljub virusu se znani Slovenci in Slovenke ne dajo in so si pustno zabavo priredili kar doma. Številni so se odločili za družinsko masko. Priljubljena gledališka in filmska igralka Iva Krajnc Bagola je s soprogom, marketinškim gurujem in pisateljem, Aljošo Bagolo in njuno hčerko Sofio uprizorila pravo pustno intervencijo, kot so pokazali na Instagramu. Iva se je našemila v nosečnico z alkoholom in cigareto v roki, tudi Aljoša je v spodnji majici nagibal steklenico, njuna hčerka pa je "neodgovorna starša" kot policistka vklenila v lisice. 

Ivina družina pa ni edina, ki se je odločila za družinsko masko. Družina manekenke, spletne vplivnice in novinarke Tjaše Kokalj Jerala se je našemila v družino čebelic, družina pevke in podjetnice Hajdi Korošec Jazbinšek pa si je tudi letos nadela kostume super junakov. 

Komentarjev 5
  • JZekspert 18:07 17.februar 2021.

    Hoho, kako smešno (kolk' so plačani za tole), vroči so kot metilbenzen in polonij210 (le dve snovi v tobačnem dimu, ki ubijata).

  • JZekspert 21:03 16.februar 2021.

    Uf, to se ji bo zagotovo maščevalo. Ni ravno 'dobra fora', nekaj najhujšega je, da nosečnica s kajenjem grozno škoduje svojemu plodu, iz tega sledijo astme, otroški raki, zasvojenost, nizka porodna teža, malformacije (se še spomnite otrok s prirojenimi srčnimi ...prikaži več napakami - potem bomo pa zbirali zamaške). Zadeva ni slučajno, za koga vse pa dela njen mož, morda so ga najeli tobačniki za tole 'fotko', ali pa še kdo? Eni pa nismo naprodaj, nikoli ne bomo, in smo ponosni na to, da smo boljši od takih!

  • bendover 10:26 16.februar 2021.

    super,kdo je že to?

Sorodne novice