Magazin > VIP
6025 ogledov

Baldwinov film: Neverjetno, kakšno odločitev je sprejel mož umrle

Halyna Hutchins Profimedia
Snemanje filma se bo tako vendarle lahko nadaljevalo.

Tragična nesreča, ki se je zgodila med snemanjem filma Rust oktobra 2021, ko je Alec Baldwin s pištolo, v kateri naj bi bili slepi naboji, zadel direktorico fotografije Halyno Hutchins in režiserja filma Joela Souzo, je botrovala k temu, da se je igralec znašel pod plazom kritik. Nekateri so mu stopili v bran, spet drugi so ga začeli obsojati. Več o tragičnem dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Kasneje so se pojavila namigovanja, da naj bi pri tem nesrečnem in tragičnem dogodku šlo za sabotažo, saj naj bi nekdo med slepe naboje namenoma podtaknil prave, ki so bili videti kot slepi. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Le nekaj dni po tem, ko je okrožna tožilka Mary Carmack-Altwies v četrtek, 19. januarja povedala, da namerava igralca Aleca Baldwina in Hannah Gutierrez-Reed, ki je bila na prizorišču snemanja filma zadolžena za nadzor orožja, obtožiti po dveh točkah obtožnice za nenaklepni uboj iz malomarnosti, je odvetnica produkcije Melina Spadone sporočila, da se snemanje Baldwinovega filma nadaljuje. 64-letni Baldwin bo še naprej igral glavno vlogo kot dedek Harland Rust, takrat ranjeni Joel Souza pa se bo vrnil k režiji filma.    

Baldwin je oktobra dosegel poravnavo z družino Hutchins, v skladu s katero je Hutchins, mož umrle v streljanju, prevzel vlogo producenta.

Igralec vseskozi zanika odgovornost za strelski incident. Dejal je, da pravih nabojev nikoli ne bi smeli dovoliti na filmskem prizorišču in da so osebe, ki rokujejo z orožjem, zanj tudi odgovorne. Zdaj šerifov urad Santa Feja poskuša s preiskavo ugotoviti, kako so pravi naboji končali na filmskem prizorišču.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.