Magazin > VIP
1472 ogledov

Bi Christino Aguilera na ulici prepoznali?

christina aguilera
1/9
Profimedia
Takšna je zvezdnica prišla v vrtec po hčerko Summer.

Pevka Christina Aguilera že 25 let spada med najbolj znane pevke na svetu, njena kariera pa se je začela, ko je bila še otrok, in sicer v oddaji The Mickey Mouse Club. Kljub slavi pa je Christina predvsem mama, zato tudi sama hodi v vrtec po hčerko Summer.

Nazadnje so jo s partnerjem Matthewom Rutlerjem, očetom 5-letne Summer, s katerim je zvezdnica že od leta 2010 v zvezi, pred hčerinim vrtcem ujeli pred nekaj dnevi.

Christina je nosila rožnato vetrovko blagovne znamke Balenciaga, črni trenirko, visoke Converse superge in sončna očala blagovne znamke Yves Saint Laurent.

Pevka ima sicer tudi 12-letnega sina Maxa, ki se ji je rodil v zakonu z glasbenim producentom Jordanom Bratmanom, s katerim se odlično razume. Včeraj, na sinov rojstni dan, je objavila fotografijo, na kateri so vsi trije, in ob njej zapisala: "Naša mešana družina deluje. To je čudovito.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.