Magazin > VIP
7621 ogledov

Bi verjeli, da je imela ta znana Slovenka včasih težave s samozavestjo?

Tjaša Kramarič Instagram
Pred dvema letoma ji ni bilo lahko, zdaj pa cveti.

Tjašo Kramarič, ki smo jo spoznali v obeh sezonah šova Sanjski moški, svoje sledilce redno razveseljuje z erotičnimi fotografijami v spodnjem perilu. 

“Leta 2021, ko sem postala znana širši javnosti z vstopom v šov, mi je bilo težko. Zelo sem bila izpostavljena, bila sem nesamozavestna glede svojega telesa in veliko sem se obremenjevala, kaj o meni pravijo drugi,” je povedala Tjaša. Potem pa je kar naenkrat naredilo “klik” in ugotovila je, da fotografije objavlja zase in da ji je njeno telo všeč. “Spoštujem se, objavljam zase in moja družina ter prijatelji me pri tem podpirajo,” je povedala. 

Tjaša Kramarič | Avtor: instagram instagram

Vsem dekletom, ki bijejo bitko s samozavestjo, sporočam, da se ne smejo ozirati na mnenja drugih in da ko dobijo negativne komentarje, naj se zavedajo, da jih ti ljudje ne poznajo in njihovo mnenje ne šteje,” je svetovala Tjaša, ki redno dobiva tudi negativne komentarje. Dodala je tudi, da je bila v družini vedno “črna ovčka” in družinski člani so jo spraševali, zakaj se objavlja na socialnih omrežjih. Edina, ki ji je bila od začetka v oporo, je njena mama.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar pantani
    pantani 06:32 04.september 2023.

    “Leta 2021, ko sem postala znana širši javnosti z vstopom v šov, mi je bilo težko" ahahahahahahah,za bruhat!!!

  • Boschtjan Zupanchich 22:03 03.september 2023.

    Takale počičkana krastača ? Je bila Fuč že zdavnaj preden se je še bolj pokvarila !!! ! !!!

  • bi_ba 11:31 03.september 2023.

    Avša.

Sorodne novice