Magazin > VIP
93971 ogledov

Biden v težavah, njegova žena pa z dvema mišičnjakoma uživa na plaži

Melissa Cohen
1/6
Profimedia
Melisso Cohen so paparaci ujeli na plaži v Riu de Janeiru.

Južnoafriško aktivistko in snaho ameriškega predsednika Joeja Bidna, Melisso Cohen, so paparaci ujeli na plaži v Riu de Janeiru, kjer so ji družbo delali prijatelji, med njimi sta bila tudi dva postavna mladeniča, s katerima se je 35-letnica zabavala v morju.

Medtem ko Melissa, ki je v Brazilijo odpotovala službeno, uživa, pa je njen soprog, Hunter Biden, v težavah. Oblasti namreč preiskujejo njegove posle z ukrajinskim podjetjem Busisma in njegove dolgove.

Oglasil se je tudi Donald Trump in Putina pozval, naj objavi podatke o Hunterjevih poslih z ruskimi oligarhi. Nekdanji ameriški predsednik trdi, da je Hunter od nekdanjega moskovskega župana prejel milijone, pri tem je sicer pozabil omeniti, da je bil z njim v devetdesetih tudi sam v poslovnih stikih, poroča POLITICO.

 

Komentarjev 4
  • Debora_McKnight 13:15 30.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • leonardo 12:55 30.marec 2022.

    Zato pa stari meša štrene po Evropi. Seveda, rešuje sinovo rit.