Magazin > VIP
34 ogledov

Bieber nezaželen v Buenos Airesu

Justin Bieber FameFlynet
Po precej pestrem tednu v Južni Ameriki so Justina Bieberja zdaj za nameček še vrgli iz hotela v Buenos Airesu. Menda ga nočejo sprejeti niti drugi hoteli v mestu.

Justinov pretekli teden v Južni Ameriki se bere kot zanimiva komedija. Najprej se je v nekem klubu zabaval z desetimi prostitutkami naenkrat, kasneje so ga ujeli med zapuščanjem bordela, vmes pa jih je še slišal zaradi risanja grafitov. Ne pozabimo še na posnetek dekleta, ki je menda spalo z mladim pevcem. Razuzdani in veseljaški teden pa se končuje z brco v rit iz hotela v Buenos Airesu.

Kot poroča spletni portal TMZ Bieber sam ni bil ničesar kriv, le tega, da so mu pred hotel sledili nekulturni in podivjani oboževalci. Ti so namreč ves teden neprestano kampirali pred hotelom in uničevali lastnino, porušili naj bi tudi ovire, ki jih je postavila policija. Direktorju je zato prekipelo in se je odločil, da mora mladi zvezdnik vzeti pot pod noge.

Bieberjeva ekipa se je menda trudila, da bi namestitev našli v kakšnem drugem hotelu v mestu, saj je njegov nocojšnji koncert razprodan, a prav nihče ga noče vzeti pod svojo streho, saj se bojijo oboževalcev, ki bodo sledili. Predstavniki zvezdnika tako ne vedo, kaj naj naredijo, saj morajo namestitev poiskati za več kot 25 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.