Magazin > VIP
27323 ogledov

Big Brother: Trenutek, ko so kandidatki pokazali posnetek njenega posilstva

Carlota Prado Youtube
Carlota Prado prosila, naj ustavijo posnetek.

Škandal v španskem Big Brotherju. Tekmovalko Carloto Prado so poklicali v spovednico in ji pokazali posnetek, na katerem je vidno, da jo je sotekmovalec José María López, s katerim je v hiši Big Brother začela razmerje, posilil. Video njenega odziva na šokantne posnetke, ki je nastal leta 2017, je sedaj pricurljal v javnost.

Posilstvo se je zgodilo po zabavi, na kateri je tekmovalka pregloboko pogledala v kozarec. José María López ji je pomagal v posteljo. "Ne, ne morem,“ je rekla Carlota nato pa zaspala, Jose pa jo je posilil. Prenehal je šele, ko so se vključili producenti. Carlota se naslednjega dne ni ničesar spominjala, producenti pa so ji brez opozorila pokazali posnetek. Mladenka je bila vsa iz sebe in prosila, naj video ustavijo. 

Joseja, ki je dejanje zanikal, so izključili iz šova in ga prijavili policiji. Tudi Carlota je po videnem zapustila šov. 

"Želimo poudariti, da ni bil naš namen, da se ta material objavi. Obžalujemo, da se je pogovor, med katerim je Carlota izvedela, kaj se je zgodilo, odvil tako, kot se je,“ pravijo pri produkcijski firmi, ki je snemala šov. 

Po izselitvi iz šova si je morala tekmovalka poiskati psihološko pomoč. Od tega dne dalje ni bila več sposobna delati. Oktobra je sodnik odločil, da so dokazi proti Joseju dovolj močni, zato je predlagal, da se zoper njega poda obtožnica.

Komentarjev 1
  • Bizgec 18:46 05.december 2019.

    Kurac moj oni obžalujejo. Vse za gledanost, pa če je še tako neprimerno ali nagnusno. Tako kot recimo nekateri mediji delajo za klike...