Magazin > VIP
81565 ogledov

Bine Volčič restavracijo prepustil drugemu

bine volčič Robi Rep
Tokrat v malce drugačni vlogi …

Naš najbolj znan televizijski chef, Bine Volčič, tako kot številni chefi in lastniki restavracij, trenutno ni v zavidljivem položaju, a je vseeno našel pot, da je svoj bistro in zaposlene lahko obdržal. "Monstera je zaprta in tudi, če se terase odprejo, je mi nimamo, tako da ne bomo delali. Drži pa, da sem vse operativne zadeve prepustil chefu Gregorju Jelnikarju. On je človek, ki me čuti in obvlada svoj posel in mu tudi 150-odstotno zaupam. Je moja podaljšana roka," priznava Volčič.

Kljub temu da je njegov bistro zaprt, pa Bine ni brez dela. Ravno nasprotno. Od očeta podjetnika, ki je imel nekoč čistilni servis s 100 zaposlenimi, se je naučil, da je v rokavu dobro imeti več asov, sploh v težkih časih. Prav ostali posli pa mu omogočajo, da Monstera ostaja. 

Trenutno mu veliko časa vzame sodelovanje pri novi televizijski seriji, v kateri bo glavno vlogo odigral Jurij Zrnec. Bine tokrat ni pred kamerami, temveč za njimi. "S svojo ekipo skrbim, da so trenutki posneti v kuhinji in jedilnici restavracije videti pristni, resnični. To pomeni, da igralce učim kuharskih veščin, da je hrana na krožnikih videti dobro in nadzorujem, da je v kadrih vse videti avtentično, zato sem neprestano prisoten na snemanjih. Tokrat sem prvič v ozadju televizijskega dogajanja, kar je zame dodatno znanje in še boljše razumevanje televizije," pravi Bine.

Poleg televizijskega dela, pa je tudi soustanovitelj in glavni ambasador spletne trgovine Zagriz, kjer ponujajo vrhunske izdelke in surovine, kot so sveže ribe, dobro meso in domače testenine, ki si jih lahko naročite na dom. 

Komentarjev 7
  • ozzy 13:05 02.maj 2021.

    Ooooooooo,ti žalostna slovenska zavist. Očitno vibedaki še niste jedli njegove hrane. Sama zavist vas je. Doma pa jrenovk ne znate skuhat. Butli

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:24 25.april 2021.

    V Sloveniji biti uspešen ni cool, saj si trn v peti vsem, ki o uspešnosti lahko samo sanjajo. Jao bože, folk dajte no, privoščite, pohvalite, nič ne stane. Poskusite večkrat, boste videli kako dober občutek je!

  • stilist 14:10 25.april 2021.

    Kosmat tetoviranec z nekimi čudnimi eksperimenti v kuhinji... Groza!

Sorodne novice