Magazin > VIP
52 ogledov

Bitka parov: "Ne razumem, zakaj se je spravila name“

bitka parov Voyo
Nekdanja kandidata šova Bitka parov, Tanja in Aleš, ki sta se v šovu celo zaročila, za načrtovanje poroke na najdeta časa.

Za najbolj romantičen trenutek šova Bitka parov je poskrbel Aleš, ki je svojo Tanjo pred kamerami zaprosil za roko. Ljubljančan zaroke ni načrtoval, zato mu je iz zagate moral pomagati voditelj Klemen Bučan, ki je kupil prstan. "Ko smo izvedeli, da želi tekmovalec zaprositi svojo drago, smo bili kar malo presenečeni, saj očitno tudi on tega ni načrtoval, saj bi s seboj imel prstan. Ker ga ni imel, sva z maskerko Laro prosto popoldne izkoristila za obisk mesta, kjer sva "sponzorirala" zaroko in kupovala prstan. Bilo je kar hecno, ko je Lara pomerjala in sem jaz komentiral, saj so prodajalci verjetno mislili, da bom jaz zaročil njo in da sem kar škrt, saj je bil proračun za prstan 10 evrov,“ je takrat razložil Bučan.

Tanja je za Žurnal24 povedala, da glede poroke ni nič novega. Trenutno za načrtovanje namreč nimata časa, saj se posvečate svojemu joga centru. "Ko bo čas, se bova lotila tudi poroke,“ pravi svetlolaska, ki ima do šova mešane občutke, tudi zato, ker je med njo in sotekmovalko Jasmino počilo. Po Bitki parov so se pojavile celo obtožbe, da sta se Jasmina in Tanja z lažnimi profili blatili po Facebooku.

Dekleti se o sporu še vedno nista pogovorili. "Videli sva se v Logatcu in se pozdravili, nismo pa v stikih. Če bi me Jasmina povabila na kavo, bi se povabilu odzvala, saj me zanima, kaj bi mi rada povedala. Velikokrat sem se namreč vprašala, kaj sem ji naredila. Nič slabega nisem rekla, zato ne razumem, zakaj se je tako grdo spravila name. Zelo me je prizadelo. Vtem šovu sem se naučila, da ne smem biti tako zaupljiva.“

Kljub slabi izkušnji pa je paru šov prinesel tudi nekaj dobrega – nove prijatelje. "V stikih sva z Alešem in Niko, Tihomirjem in Bojano ter Alešem in Ivano. Avgusta gremo celo skupaj na morje.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.