Magazin > VIP
17191 ogledov

Bivša zaročenka Matthewa Perryja tudi o bolečini, ki jo je povzročal

Matthew Perry Profimedia
To o Matthewu Perryju pravi njegova nekdanja zaročenka.

Matthew Perry je ljubil mnogo žensk, njegova zadnja ljubezen pa se je končala sredi pandemije. Novembra 2020 je po dveh letih zveze za roko zaprosil agentko Molly Hurwitz, s katero pa se je razšel že nekaj mesecev pozneje. Kot je razkril v svoji knjigi, je na kolena padel v kliniki za odvajanje od odvisnosti. Dogodka se ni dobro spominjal, saj je bil "zadet", zaročni prstan pa je kupil le zato, ker je bil osamljen in se je bal, da bo še bolj osamljen, če ga Molly zapusti.

Hurwitz se je na Instagramu sedaj odzvala na igralčevo smrt. "Čeprav sem ga ljubila bolj, kot sem lahko razumela, je bil zapleten človek in povzročal je bolečino, ki je še nisem poznala," je zapisala in dodala: "Nihče v mojem odraslem življenju name ni vplival tako močno kot Matthew Langford Perry. Za to in za vse, kar sem se naučila iz najinega odnosa, sem hvaležna."

O njegovi karieri pa je Hurwitz dejala, da bi bilo Mattu všeč, da se svet danes pogovarja o tem, kako nadarjen je bil. "In res je bil nadarjen," je še zapisala in razkrila, da sta skupaj gledala Prijatelje. "Kako sem bil dober!!! Si videla, kaj sem tukaj naredil???" je bil po Mollyjinih besedah nad svojo igro navdušen Perry. Hurwitz pravi, da ju je povezovala predvsem ljubezen do humorja. "Biti z njim, ko je na novo odkrival svojo briljantnost, je bilo čarobno," je še dodala.

Perry je umrl 28. oktobra na svojem domu. Prve izsledki obdukcije so pokazali, da igralec pred smrtjo ni zaužil metamfetamina ali fentanila. 

Komentarjev 3
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:09 02.november 2023.

    Takim kvazi novinarjem jaz rečem Mrhovinarji. Ne spoštujejo ničesar in nikogar. In potem se sprašujemo, kam gre ta svet in zakaj je na njem toliko Gorja.

  • ferdopis59 12:55 02.november 2023.

    Pierre, prehitel si me. Tile komentaročki so kot HIENE na tem področju. Oderejo človeka, ki je umrl, do kosti. To je nekaj podobnega kot vaške čveke, ki po smrti osebe vejo več o njem, kot pa je sam vedel o sebi.

  • Pierre 09:39 02.november 2023.

    A bi pustili mrtve pri miru !!!!!!???? Hvala!!!