Magazin > VIP
66 ogledov

Bobnar se je ustrelil pred ženo

butch trucks Profimedias
Umrl je bobnar in soustanovitelj znane skupine The Allman Brothers Band, Butch Trucks.

69-letni glasbenik se je s pištolo ustrelil v svojem stanovanju v West Palm Beachu, in sicer pred svojo ženo Melindo, s katero je bil poročen 25 let.

Trucks se je rodil na Floridi, veljal pa je za glasbenega čudežnega dečka, saj je že kot 8-letnik igral z lokalnimi skupinami. V poznih šestdesetih letih sta k njemu pristopila Gregg in Duane Allman in trojica je ustanovila skupino The Allman Brothers Band.

Govori se, da je imel Trucks finančne težave. Leta 2011 je moral za dva milijona dolarjev prodati svoj dom, da je lahko poravnal kredit v višini 800 tisoč dolarjev. Hiša naj bi sicer vredna vsaj 4 milijone dolarjev, a se je s prodajo mudilo, saj je Trucks pol milijona dolgoval tudi davčni upravi.

"Moje srce je zlomljeno. Izgubil sem še enega brata. Te bolečine ni mogoče opisati,“ je zvezdniku v slovo napisal Gregg Allman. Duane Allman je v nesreči umrl že leta 1971.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.