Magazin > VIP
30372 ogledov

Bolj vroča kot nekoč: La Toya po res dolgem času odložila oblačila

La Toya Facebook
Nekaj časa je objavljala le "zapete" fotografije, sedaj pa tole ...

Naša nekdanja porno zvezdnica La Toya danes živi povsem drugo življenje. Da je bila nekoč zvezda, spomnijo le še križanke, ki jih rešuje njena babica, s katero danes živi v Posočju. 

 "Doma o tem ne govorimo, doma sem Lili, doma nisem La Toya. In tudi ne pogrešam La Toye, ki so se jo držale same težave. Ni enostavno živeti dve osebnosti in La Toya je bila le moj lik. Evo, sedaj ravno likam v pižami, jutranji hali in pikčastih copatih in sem daleč stran od La Toye (smeh). Danes živim povsem običajno življenje. Klepetam s kolegicami po telefonu, učim se kuhati, s psi se sprehajam ob Soči, telovadim in gledam serije. Še fant mi je rekel, da tako normalna še nisem bila (smeh). Morda vsega tega nekoč nisem cenila, danes pa," je lansko leto povedala La Toya. 

Tudi fotografije na njenih družbenih omrežjih so bile zadnja leta veliko bolj uglajene. Je pa La Toya te dni po zelo dolgem času svoje nekdanje oboževalce končno spet pocrtljala s fotografijo v spodnjem perilu in prosojnih črnih žabah. Vidi se, da ji umirjen življenjski slog zelo prija, saj je videti nadvse zapeljivo. 

Komentarjev 3
  • Avatar Lion007
    Lion007 07:40 13.april 2022.

    Pa kaj vi vidite lepega na tej sliki??? A ste slepi, ali mižite??? 😡

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:10 11.april 2022.

    Da jo srečam okol polnoči nekje pri kakšnem britof me definitivno hercnšus rukne.

  • Avatar pantani
    pantani 07:41 11.april 2022.

    Ta nikoli in nikdar ne bo zapeljiva. Dejstvo.

Sorodne novice