Magazin > VIP
15925 ogledov

La Toya danes zapeta do vratu, a hudo vroča!

Scena 15.12.2012 La Toya, Eros, 5. sejem erotikev Sloveniji, erotici sejem; foto Saša Despot
Pravijo, da tako dobro še ni bila videti ...

Naša najbolj znana pornesa La Toya Lopez danes živi povsem drugačno življenje. Erotičnemu poslu se je odpovedala in se preselila k babici, kjer trenutno skrbi za prenovo hiše in vrta, kot nam je zaupala pred časom. 

"Doma sem Lili, doma nisem La Toya. In tudi ne pogrešam La Toye, ki so se jo držale same težave. Ni enostavno živeti dve osebnosti in La Toya je bila le moj lik. Evo, sedaj ravno likam v pižami, jutranji hali in pikčastih copatih in sem daleč stran od La Toye (smeh). Danes živim povsem običajno življenje. Klepetam s kolegicami po telefonu, učim se kuhati, s psi se sprehajam ob Soči, telovadim in gledam serije. Še fant mi je rekel, da tako normalna še nisem bila (smeh). Morda vsega tega nekoč nisem cenila, danes pa," je marca povedala nekdanja pornesa, ki se ji bolj sproščeno življenje pozna tudi na videzu. Številni so namreč mnenja, da La Toya še nikoli ni bila videti tako dobro, njeni sledilci pa so navdušeni vsakič, ko na Instagramu objavil kakšno novo fotografijo. 

Marsikdo je mnenja, da je svetlolaska danes bolj seksi kot takrat, ko je večino dneva preživela v erotičnem spodnjem perilu, se strinjate? 

Komentarjev 2
  • Avatar Lion007
    Lion007 10:15 05.junij 2021.

    Zato pa jo Artur Štern več ne mara. Na POP TV jo je ves čas otipaval

  • Dusan21 09:47 05.junij 2021.

    Točno tako, si jo želi imeti ob sebi Rudi Oven

Sorodne novice