Magazin > VIP
7413 ogledov

Božična voščilnica knežje družine dviga prah

knez albert, charlene
Po tem, ko je vojvoda William s prikupno družinsko fotografijo Britancem zaželel vesele praznike, je tudi knežja družina iz Monaka objavila božično voščilnico.

Razlika med posnetkoma je očitna. Medtem ko William in Kate s svojim naraščajem sedita na veji, oblečena povsem običajno, se je monaška knežja družina odela v kraljevska oblačila. Tudi Gabriella in Jacques sta videti kot iz škatlice in kot bi pozirala za strogo šolsko fotografijo.


Britanski princ George se je med fotografiranjem več kot očitno bolj zabaval kot mali Jacques in prikupna Gabriella, ki je sicer prava mala navihanka, saj je nedavno na uradnem dogodku svojemu ljudstvu pokazala jezik.

knez albert, charlene | Avtor: Profimedia Profimedia


Albert in Charlene pa nista edina, ki morata zaradi voščilnice poslušati kritike. Letele so namreč tudi na vojvodo Harryja in Meghan Markle.

Komentarjev 1
  • Rebecca_Elkington 17:45 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostop d0 interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com