Magazin > VIP
2086 ogledov

Cameron Diaz pri 51 letih drugič mama

Cameron Diaz Instagram
Presenečenje za vse!

Novica, da sta 51-letna Cameron Diaz in njen šest let mlajši partner Benji Madden ponovno postala starša, je veliko presenečenje za vse. Razveselila sta se sina Cardinala, ki se je pridružil sestrici Raddix. Veselo novico sta objavila na Instagramu, a brez datuma rojstva, prav tako ostaja skrivnost, ali ga je morda rodila nadomestna mati.

Povedala sta, da je sin zelo srčkan, a zaradi varovanja zasebnosti njegovih fotografij ne bosta objavila. "Blagoslovljena in navdušena sva, da lahko oznaniva rojstvo svojega sina, Cardinala Maddena. Izjemen je in vsi smo tako veseli, da je tukaj! Zaradi varnosti in zasebnosti otrok ne bomo objavljali nobenih slik - vendar je res srčkan. Počutimo se tako blagoslovljeni in hvaležni. Pošiljamo veliko ljubezni naše družine vaši. Vse najboljše in dober dan," je Cameron objavila ob ilustraciji z napisom: "Ptička mi je prišepnila."

Cameron in Benji sta se poročila leta 2015. Pred štirimi leti sta zvezo nadgradila s hčerko Raddix. Leto pred poroko se je Cameron poslovila od filmskih platen, a se je nedavno vrnila pred kamere, videli jo bomo namreč v Netflixovem filmu Back in Action, v katerem bo zaigrala z Jamiejem Foxxom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice