Magazin > VIP
3530 ogledov

Če ne bi bilo njega, se Meghan in Harry morda nikoli ne bi spoznala

markus anderson, meghan markle Profimedia
On je pomemben del njenega življenja.

Zakonca Sussex sta med obiskom v Vancouvru obiskala hokejsko tekmo lige NHL, na kateri jima je družbo delal Meghanin dolgoletni prijatelj Markus Anderson.

Anderson se je rodil v mestu Peterborough, ki se nahaja v bližini Toronta. Ko je bil star 18 let, se je preselil v London, kjer je v slovitem klubu Soho House dobil delo kot natakar. Bil je zelo zagnan in se kmalu spoprijateljil z britansko smetano. Lastnik kluba ga je pozneje poslal v Toronto, da bi v Kanadi odprl podružnico. Tam je leta 2011 spoznal igralko Meghan Markle, ki je v mestu snemala serijo Nepremagljivi dvojec.

"Preden je spoznala Harryja, jo je Markus predstavil bogatim in pomembnim znancem," je povedal vir iz kluba. Preko njega je Američanka med drugim spoznala tudi zakonca Clooney in svojo nekdanjo najboljšo prijateljico Jessico Mulroney, snaho nekdanjega kanadskega premierja Briana Mulroneyja.

Ko se je Meghan ločila od Trevorja Engelsona, jo je Markus predstavil vsem dobro situiranim samcem iz svojega kroga, med drugim tudi princu Harryju ... On je bil tisti, ki je organiziral njun prvi zmenek. Anderson je osem ljudi, med njimi sta bila tudi Harry in Meghan, povabil v londonski hotel Soho House, in med golobčkoma je takoj preskočila iskrica. "Dobro sta se razumela. Meghan je duhovita, pametna in samozavestna dama, ki se na njegov kraljevi naziv ni prav nič ozirala,“ je povedala strokovnjakinja za kronane glave Katie Nicholl in dodala, da je Harry Meghan še isto noč poslal sporočilo in jo vprašal, kdaj bi se spet lahko dobila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.