Magazin > VIP
22501 ogledov

Velik škandal: Meghan Markle zgrožena nad prijateljičinim vedenjem

meghan markle, jessica mulroney Profimedia
Najboljša prijateljica vojvodinje Meghan je povzročila velik škandal, po katerem je ostala brez dela in tudi brez svoje slavne prijateljice.

Stilistka Jessica Mulroney, ki je Meghan Markle svetovala, še preden je vojvodinja zaslovela s serijo Nepremagljivi dvojec, je povzročila škandal. Temnopolti blogerki, Sashi Exeter, je namreč zagrozila, da bo uničila njeno kariero ter jo vprašala: "Res misliš, da tvoj glas kaj šteje?“ 

Kaj se je zgodilo?

Exeter je svoje sledilce spodbudila, naj podprejo gibanje, ki se bori za pravice temnopoltih, kar je Jessica razumela kot napad nanjo, saj se je na svojem Instagram profilu izogibala tej temi in je raje promovirala novi šov, četudi je mama njene najboljše prijateljice Meghan temnopolta.

"Ne trdim, da je Jess rasistka. Menim pa, da se zaveda svojega bogastva, moči in privilegijev, ki jih ima zaradi barve kože. To, dragi moji prijatelji, ji je dalo trenutno samozavest, da mi je zagrozila,“ je s svojimi sledilci še delila blogerka.

Jessica se je opravičila, a nastala škoda je bila prevelika. CTV je ukinil njeno oddajo, z njo pa je stike prekinila tudi televizija ABC, kjer je sodelovala pri ustvarjanju oddaje “Good Morning America, in kanadska trgovska veriga  Hudson’s Bay.

meghan markle, kate middleton Razkritje Magazin Razkritje! Avtorica članka, ki je ujezil Willa in Kate, povezana z Meghan Markle!

Od nje se je oddaljila tudi Meghan, pravijo viri. "Meghan je zgrožena, da se je znašla sredi te godlje. Pravi, da Jessica ni rasistka, izbrala pa je neprimeren in srce parajoč način, s katerim se je odzvala na situacijo z blogerko,“ je povedal vir in dodal, da se bo Meghan od Jessice oddaljila. "Z njo je ne smejo več povezovati, vsaj ne javno. Narediti mora, kar je treba, da zavaruje svoje dostojanstvo in sloves.“ Vir je ob tem še dodal, da ne bi bil presenečen, če bi ta škandal pomenil konec njunega prijateljstva. 

Meghan in Jessica sta si bili zelo blizu. Stilistka je bila s celo družino povabljena na njeno poroko maja 2018, V Kanadi je celo pomagala paziti za Archieja, ko sta se morala vojvoda in vojvodinja vrniti na Otok.


 

Komentarjev 1
  • kapibara 08:50 15.junij 2020.

    Ma sam teraj to, filmsko, putano..