Magazin > VIP
20826 ogledov

Oglasila se je Harryjeva teta: Meghan smo poskušali pomagati

meghan markle Profimedia
Grofica Wessexa pravi, da kraljeva družina novim članom vedno stoji ob strani.

Žena najmlajšega kraljičinega sina Edwarda, Sophie, grofica Wessexa, je za The Sunday Times pokomentirala zakon svojega nečaka Harryja, ki je po dobrem letu zveze za roko zaprosil Američanko Meghan Markle, s katero sta nato pobegnila iz Velike Britanije, ker nekdanja igralka ni bila kos pritisku.

Sophie je priznala, da je tudi ona potrebovala nekaj časa, da se je privadila na življenje v kraljevi družini. "Spomnite se, imela sem pet let časa, da se prilagodim. Med najino šestmesečno zaroko sem celo živela v Buckinghamski palači,“ je o svojih začetkih povedala grofica, ki se je z Meghan spoprijateljila, ko sta se s Harryjem preselila v Frogmore Cottage, ki leži le streljaj od njenega doma.

Sophie je tudi poudarila, da so Meghan vsi stali ob strani. "Vsi poskušamo pomagati novemu članu družine,“ je dejala in dodala, da upa, da bo par v ZDA srečen.

55-letnica, ki ima z Edwardom dva otroka, 16-letno Louise in 12-letnega Jamesa, je pokomentirala tudi namigovanja, da bodo morali ostali člani dvora zaradi Harryjeva odhoda prevzeti nove naloge. "Vsi imamo svoje naloge. Mislim, da se to ne bo spremenilo,“ pravi.

Meghan in Harry trenutno še živita v vili hollywoodskega mogotca Tylerja Perryja, v kateri se Meghan menda počuti kot doma, Harry pa … "On si želi, da je ona srečna in varna. Šel bo, kamor bo šla Meghan,“ je še dejal vir.

Komentarjev 3
  • Avatar Silsiolla
    Silsiolla 00:47 09.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • mirror 21:53 08.junij 2020.

    Harry se je skregal z belim kruhom zaradi ženske. Verjetno se mu že kolca po Angliji in kraljevskih dvorih.

  • kapibara 08:41 08.junij 2020.

    Ma s toto filmsko putano, bodo vedno problemi...

Sorodne novice