Magazin > VIP
31061 ogledov

Čeglaj grobo nad Hajdi s Planeta, nato napovedal še pomembno razkritje

čeglaj YouTube
Na digitalni tiskovni konferenci počilo.

Pero Martić, ki je Poptevejevega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja pripravil do tega, da je pred kamero ocenjeval videz znanih Slovenk, je na svojem kanalu predvajal tiskovno konferenco pred boksarskimi dvoboji, ki si jih je zamislil Čeglaj.

Ta je na dvoboj povabil novega sanjskega moškega, Coolfotra in fanta Katarine Benček, a se nihče z njim ni hotel spopasti, sta ga pa izzvala Anže iz šova Poroka na prvi pogled in Jan, znan iz letošnje Kmetije.

Tiskovni konferenci sta prisostvovali tudi Anžetova žena Hajdi in Laura iz lanske sezone Sanjskega moškega, ki se bosta druga proti drugi pomerili v ringu. Frčalo je perje, a ne le med njima ..

Anže je namigoval, da je Čeglaj pobegnil v ZDA. "Lažji sem za 40 kilogramov, tip pa trenira v Ameriki zame, za enga Anžeta iz Poroke." "Ti sploh ne veš, zakaj jaz treniram. Cela Slovenija bo po boju, ko boš ležal na tleh, izvedela, zakaj jaz treniram. Kaj je moj cilj, kakšni so načrti. Pojma nimaš, govoriš kar nekaj. Misliš, da sem zbežal v ZDA zaradi ocenjevanja," mu je odgovoril Gregor in dodal, da je na TikToku ogromno videov, v katerih se ljudje med seboj ocenjujejo, kritizirajo pa le njega, ker je imel pogum, da je svoje mnenje povedal na glas.

Martić ga je nato izval, naj oceni Hajdi, ki mu je očitala, da se ne zna obnašati. "Bom prijazen. Višina njenega IQ-ja je enaka številki Laurine noge. Več kot 2 ni. Pa ta obraz mi tudi ne paše. Ni to fora. Fora je v tem, kako se obnaša in pogovarja. Ampak glavni razlog pa je to, da sploh preživi sekundo s to debilčino od Anžeta. Več kot dvojka ne more biti, pa da me ubiješ," je povedal Čeglaj

Boksarski spektakel bo 1. aprila, predvajal ga bo Planet TV.

kmetija 2022 Magazin Tekmovalec Kmetije namerava sesuti Čeglaja gregor čeglaj Magazin Čeglaj o Lari: Študirati bi jo moral 16 let, da bi vedel, kaj ji v glavi dogaja Pero Martić Magazin Znani Slovenec, ki je "potopil" kariero Gregorja Čeglaja, postal očka
Komentarjev 6
  • Toni 17:46 24.december 2022.

    Joj Čegljaj, raje razvijaj svoj IQ, ki je ostal na ravni 5-letnega dečka.

  • Ender3 15:18 24.december 2022.

    Mater milo, da ne znajo nehat s temi prispevki..Koga s kančkom razuma to zanima ?

  • robi2107 14:53 24.december 2022.

    Pa kolk je teh "sanjskih" moških? A ni bil glih kar en, ki je vozil neke ladje al kaj? En piki? Un je mel dva priimka, če se prav spomnim.