Magazin > VIP
66 ogledov

Colin in Liz sta govorila cele noči

Colin Farrell  Elizabeth Taylor FameFlynet
Colin Farrell se je zadnja leta z Elizabeth Taylor zelo zbližal.

Igralec Colin Farrell se je izpovedal v šovu Ellen Degeneres in zaupal, da je bila igralka Elizabeth Taylor njegova zadnja romantična zveza in da si je vedno želel, da bi bil njen osmi mož. "Preprosto oboževal sem jo," je povedal.

Njuno prijateljstvo se je začelo, ko sta se srečala v bolnišnici Cedars Sinai. Farrell je bil tam, ko se mu je rodil drugi sin Henry, igralka pa je bila tam zaradi operacije srca. Ko je igralec srečal njenega menedžerja, ga je prosil, naj jo pozdravi, "vendar najbrž ne bo vedela, kdo sem". On mu je odgovoril, da ve, kdo je on. "Super. Povejte ji, da jo pozdravljam in ji želim vse dobro," mu je naročil.

Nekaj dni kasneje je od nje prejel orhidejo in na roko napisano pismo. Še nekaj dni kasneje je prosil, če jo lahko vidi. In to je bil začetek dveletnega prijateljstva, ki je bilo res izvrstno.

Njuna posebnost pa je bila tudi ta, da sta si ponoči izmenjala številne telefonske klice. "Ni ravno veliko spala ponoči, tako kot jaz ne," se spominja Farrell. "Poklical sem jo ob dveh zjutraj in pogovarjala sva se ure in ure, vse do jutra."

Igralec si je želel, da bi prijateljstvo preraslo v nekaj več. "Bila je spektakularna ženska. Hotel sem biti njen mož številka osem, vendar nama je načrte prekrižala usoda." Igralka je umrla pred dvema letoma v starosti 79 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.