Magazin > VIP
23 ogledov

Colin napisal poslovilno pismo tobaku

Colin Farrell Flynet
Hollywoodski igralec Colin Farrell je priznal, da je tobaku v slovo napisal pismo, ko je prenehal kaditi.

Zvezdnik se je odločil opustiti grdo razvado na svoj 34. rojstni dan lani. Dan pred tem je sicer pokadil toliko cigaret, kolikor jih je lahko, po zadnji pa je igralec napisal posebno pismo, da bi obeležil dogodek. "Opustil sem jih v nedeljo, preden sem dopolnil 34 let. Ves dan sem preživel z zavojčkom cigaret in vsako cigareto, ki sem jo pokadil, sem pokadil z največjim možnim zavedanjem. Nato sem tobaku napisal kratko pismo," je priznal Colin Farrell.

V njem je pisalo: "Spomnim se, ko sva se prvič srečala in kaj vse sva skupaj doživela. Takrat, ko si mi pomagal skozi takšne in takšne situacije ..." ter podobno, je povedal hollywoodski lepotec. "Bilo je take vrste pismo, ki bi ga napisal človeku, s katerim se razhajaš. Kar je to tudi bilo – razpad zveze. Bilo je prvič, da sem prekinil prek pisma, zato je bilo čudno," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.