Magazin > VIP
17522 ogledov

Črt iz Bara: To je njegovo stanovanje

črt banko
1/7
Booking.com
V to je vložil del nagrade, ki jo je zaslužil z zmago v Baru.

Jeseni bomo na Planet spet lahko gledali resničnostni šov Bar. Z avdicijami bodo kmalu končali, kako se počutijo kamere in barskih izkušenj željni Slovenci, pa dobro ve zadnji zmagovalec tega šova, Primorec Črt Banko.

Črt Banko Magazin Zmagovalec Planetovega šova je zadevo predal policiji

"Spomini na Bar so lepi. Zame je šov predstavljal novo dogodivščino. Moram pa priznati, da smo se kandidati tudi pošteno namučili, vsaj jaz sem se. Mislil sem, da je biti v resničnostnem šovu nekaj lepega, nato pa sem spoznal, da življenje pred kamerami ni tako enostavno. Počutili smo se kot v živalskem vrtu. Ni enostavno priti do zmage. Treba je marsikaj prestati. Veliko smo delali in žurali ter zelo malo spali. To gre dobro kak teden, potem pa ne zmoreš več," je za Žurnal24 povedal Črt, ki se je po šovu na presenečenje mnogih umaknil iz gostinstva. "Pri takšnem urniku si ne moreš ustvariti nekega normalnega življenja ali družine. Odločitev, da se umaknem iz gostinstva je bila zato zelo enostavna. Sedaj se ukvarjal s trženjem zobozdravnikov na Hrvaškem."

Nekdanji resničnostni zvezdnik, ki je po izobrazbi diplomirani ekonomist, pravi, je del nagrade razdelil svojim nekdanjim sotekmovalcem, Joelu, Ivoni in Sanji, preostanek pa vložil v opremljanje 75 kvadratnih metrov velikega stanovanja s teraso, ki se nahaja v Piranu. Tega sedaj uspešno oddaja.
nastja ljubezen? Magazin Nastja osvojila srce Barovca?
Komentarjev 1
  • Lovebites 10:12 26.julij 2018.

    IrK,klon fetihove,zakaj ne napises,da je veliko bejb okuzil s spolno prenosljivo boleznijo,med drugim se je redno dobival z zapornico(in jo tudi okuzil),ki je bila obtozena poskusa umora .A to pa ti ne bi napisala?Ce se ze gres rumeni tisk in ...prikaži več trace...malo se postavi v vlogo raziskovalne novinarke Koga pa zanima nek flet od nekega luzerja?