Magazin > VIP
16220 ogledov

Damijan iz Kmetije nam ni želel dati intervjuja

Deja Gjeršek, Milena Žižek, Damijan Gjeršek Pop TV
Po izpadu iz šova se je zavil v molk.

Tako kot vsakič, ko nekdo izpade iz Kmetije, smo želeli imeti intervju tudi z Damijanom, zato smo o tem obvestili tiskovno predstavnico na POP TV. Ta nam je odvrnila, da Damijan ne daje izjav o nastopu v resničnostnem šovu in da njegovo odločitev na komercialni televiziji spoštujejo.

Damijan Gjerkeš je Kmetijo zapustil po tem, ko je v areni v boju spretnosti izgubil proti prijatelju Borisu. Ko smo ga pred časom poklicali zaradi govoric, ki so se širile, ko je bil še v šovu, nam je rekel, da se je zaradi odziva javnosti in medijev, odločil, da s sedmo silo ne bo govoril. "Meni ta šov ni prinesel nič drugega kot eno veliko sramoto, eno veliko sranje. Sabino ste predstavili kot svetnico, mene pa kot največjega barabina cele Slovenije, te Kmetije, vsega. V zahvalo za to, da sem vsem reporterjem bil na razpolago, da sem delal, kot se je zahtevalo, brez ene pripombe. Jaz sem vse predal odvetniku, ne bom dajal komentarjev, intervjujev," je takrat povedal za Žurnal24.

damijan gjerkeš Damijan iz Kmetije Magazin Damijan iz Kmetije: "Ta šov mi je prinesel eno veliko sramoto"

 

Komentarjev 11
  • Avatar čavez
    čavez 21:36 13.november 2017.

    Bilo bi lepo ko bi k tej spakedravščini prilepil podnapise.

  • marjan64 20:45 13.november 2017.

    Sebe naj da k odvetniku da bo videl koliko stanejo tiste težke besede katere je izrekel sotekmovalcem na kmetiji,če ga Sabina toži bo prodal pol njegove kmetije!

  • Kim 19:36 13.november 2017.

    Damjan ima veliko slabih lastnosti: ima kompleks večvrednosti, ne prenese poraza in kritike, je maščevalen manipulator, hinavski spletkar in zeeelo vulgaren. Na žalost je vse to privzgojil tudi njegovi, že po izgledu nemarni in leni, hčeri.