Magazin > VIP
6066 ogledov

David iz Big Brotherja: To je najlepša stvar, ki se mi je v življenju zgodila

David Vrbnjak Kanal A
David Vrbnjak nam je pokazal svojo družinico.

Maja letos je David Vrbnjak, ki je širši Sloveniji postal znan s šovom Big Brother, v oddaji Milijonar razkril, da je postal očka deklici Zali. “Moram se pohvaliti, da ima najbolj zlato hčerko na svetu. Od prvega dneva pa vse do danes, ko je stara skoraj šest mesecev, ni bilo ene neprespane noči. Vsak večer zaspi okoli desete ure, zbudi pa se ob šestih ali sedmih. Prav nič ni naporna,” je David povedal za Žurnal24 in dodal: “Dokler nisem postal očka, se nisem videl v tej vlogi. Sedaj pa lahko rečem, da je to poleg poroke najlepša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Ukvarjanje s hčerko in jo gledati, kako raste in se razvija, je nekaj najlepšega.”

David je mamico svoje hčerke, Ajdo, spoznal šele marca lani preko družbenih omrežij, že avgusta pa sta stopila pred oltar. “Zelo hitro sva spoznala, da je to to. Med nama je bila posebna kemija,” nam je še zaupal.

david vrbnjak | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.