Magazin > VIP
184 ogledov

David: Vsa dekleta so neresna

David Vrbnjak Kanal A
David Vrbnjak, tekmovalec iz resničnostnega šova Big Brother, je na svojem Facebook profilu potožil, da se mu danes vsa dekleta zdijo izredno neresna, ko pride do ljubezni.

Tekmovalec letošnjega Big Brotherja David Vrbnjak je na svojem Facebook profilu napisal status, kjer se pritožuje nad današnjimi dekleti in razočarano opazuje, da je resnične ljubezni vedno manj in da je vedno več kratkotrajnih romanc: "Drage punce … Opažam, da bi vse rade samo neki se zajebavale in iz cveta na cvet, resnih pa ni več. 'Fuliranje' sem pa tja, to bi še šlo, vsaka reče, kako je resna, pa da bi rada resno zvezo, ko ji pa to sam omeniš, pa tisto o resnosti zbledi, se umakne ali pa ustraši resnosti.''

Dodal je še: "Če se to ne bo začel spreminjat kmalu, pa mislim da se ne bo, zaradi tempa, načina življenja in globalizacije ter virtualizacije, potem bo kriza....Nastal bo svet samskih ljudi, ki bojo delali kar bojo hotel, brez prilagajanja drugim, nastale bodo nove oblike bolezni, romantika in ljubezen pa bosta izgubili svoj pravi pomen."


Zdi se, da David srečuje samo neresna dekleta in da je ob tem razočaran. Že v Big Brotherju smo opazili, da je pravi romantik in da si le želi dekleta zase.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:18 23.julij 2015.

    Se da najdt resne sam take se po navad ravno ne postavljajo pred nos. Drgač pa imam tud sam rajš resne.

  • Majazmaja 17:46 23.julij 2015.

    Punce niso neresne. Samo s tabo ne morejo biti resne, glede na to, kar so videle v BB. Še posebej moteč in zaskrbljujoč je (bil) tvoj odnos z mamico - očitno nista razrešila Ojdipovega kompleksa.

  • dragec 12:32 23.julij 2015.

    David, imaš mamico in udri !!!!!