Magazin > VIP
4048 ogledov

Demi Lovato sprejela nevarno odločitev?

Henry Levy, demi lovato
Pevko, ki bi letos skoraj umrla, so med koncem tedna ujeli v Los Angelesu. Njeni oboževalci so v velikih skrbeh.

Je Demi Lovato prekinila zdravljenje? Pevko so julija zaradi prevelikega odmerka prepeljali v bolnišnici, ko jo je lahko zapustila, so jo takoj odpeljali na kliniko za zdravljenje od odvisnosti. V hišo, v kateri bi skoraj umrla, od takrat ni več stopila. Sedaj jo prodaja.

demi lovato Magazin Demi Lovato: Njeni prijatelji so slutili, da se lahko zgodi tragedija

Na kliniki bi morala 26-letnica ostali do konca leta, sedaj pa so lepotičko ujeli v Los Angelesu, kjer se je zvečer zabavala v družbi oblikovalca Henrija Levyja. Kot so povedali očividci, se je parček držal za roke, za večerjo pa sta izbrala suši. Ali je Henri res novi moški v zvezdničinem življenju, sicer še ni potrjeno. Demi naj bi si pred zmenkom privoščila še razvajanje v lepotnem centru. Kot pišejo mediji, je bila sproščena in srečna. Dobre volje je bila tudi v torek, ko se je udeležila neke zabave za noč čarovnic.

Da so njeni oboževalci v skrbeh, je razumljivo. Zvezdnica se namreč že več let bori z odvisnostjo od drog. Zdravila se je že večkrat, a vsakokrat kmalu spet zdrsnila v začarani krog drog. 

Selena Gomez, Mandy Gomez Droge in travme Magazin Prekletstvo Disneyjevih zvezd tudi nad Gomezovo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.