Magazin > VIP
21 ogledov

Demi Moore padla v depresijo

Ashton Kutcher Flynet
Na dan prihaja vedno več podrobnosti o zunajzakonskih aktivnostih igralca Ashtona Kutcherja. Demi Moore naj bi zaradi govoric padla v depresijo.

"Ashton poleg Demi potrebuje še druge ženske. Verjetno zato, ker je veliko mlajši od svoje žene. Povedal mi je tudi, da živita v odprtem zakonu in da sta že večkrat v svojo posteljo povabila tretjo osebo,“ je tabloidom izdala Sara Leal, dekle, ki je krivo za konec zakona hollywoodskih zvezdnikov.

Očitno ji je Ashton lagal, saj naj bi Demi znorela, ko je izvedela, da jo vara. Po vseh teh novih govoricah in podrobnostih, ki so se v zadnjih dneh pojavili v medijih, pa naj bi se poslabšalo tudi igralkino zdravstveno stanje. Nič nenavadnega, saj se celo govori, da je njen dragi zaplodil zunajzakonskega otroka. To je bilo za Demi preveč. Igralka naj bi padla v depresijo. Nenadzorovano se predaja alkoholu, govori pa se tudi, da je zbolela za anoreksijo.

"Ashton ljubi Demi. S tem dekletom se je morda res zabaval, a njegova žena mu je pomembnejša. Ashton ji sedaj poskuša pomagati. Če ne bo šla v kliniko za odvajanje, se bo uničila,“ je še izdal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.