Magazin > VIP
33 ogledov

Obletnico poroke proslavil z golimi dekleti

Demi Ashton Žurnal24 main
Ashton Kutcher in Demi Moore sta 24. septembra praznovala šesto obletnico svoje poroke, a slavje ni potekalo po načrtih. Medtem ko ga je Demi čakala doma, se je on zabaval po svoje.

Potem ko se je v javnosti pojavilo že malo morje govoric o Ashtonovih skokih čez plot, je zdaj v medije prišla nova zgodba divjega zvezdnika. Triintridesetletni igralec je po besedah priče šesto obletnico poroke z Demi proslavil tako, da se je v jacuzziju zabaval s štirimi golimi dekleti in steklenico vodke.

A to ni vse. Po mokrem in golem nazdravljanju naj bi se Ashton v družbi 23-letne Sare Leal odpravil v razkošni apartma hotela Hard Rock, kjer sta preživela strastno noč. Ta zgodba se ujema s pripovedjo Sarine prijateljice, ki je Ashtonov skok čez plot pred kratkim zaupala medijem. "Vsi so bili goli, tudi Ashton. Kasneje pa je zapustil zabavo in s Saro odšel v apartma, kjer sta seksala," je pojasnil fant ene izmed deklet, ki so tisti večer uživala v igralčevi družbi.

Ashtonov tiskovni predstavnik za zdaj še ni komentiral nobene od govoric o zvezdnikovem varanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.