Magazin > VIP
8 ogledov

Deset tisoč tablet v šestih mesecih

Jackson je bil zasvojen z zdravili, s katerimi je "zdravil" resnične in namišlje Žurnal24 main
Na dan so prišle podrobnosti o zadnjih letih življenja kralja popa, ki je menda v zadnjih šestih mesecih zaužil več kot deset tisoč tablet, kar pomeni, da jih je na dan zaužil več kot petdeset.

V javnost prihaja vse več podrobnosti o zadnjih letih življenja Michaela Jacksona. The National Enquirer razkriva, da je kralj popa zaužil več kot deset tisoč tablet v zadnjih šestih mesecih, kar pomeni, da je na dan zaužil nekaj več kot 50 tablet. Očitno je Jackson dobesedno živel od zdravil, nikomur pa se ni niti sanjalo, v kolikšni meri je bil zasvojen z zdravili.

Policija išče zdravnike, ki so mu predpisovali zdravila
Michael naj bi po poročanju nekaterih virov s tabletami "zdravil" vrsto resničnih in namišljenih bolezni, med katerimi so bila pomirjevala, protibolečinska sredstva, antidepresivi, uspavala, odvajala, različni stimulanti, vitamini, tablete proti vnetjem, za uravnavanja krvnega tlaka, za beljenje kože, za mehur, za izgubo telesne teže, dodatki vseh vrst in še kaj bi se lahko našlo v njegovi "domači lekarni".
 

"Vsi so vedeli, da je bil gej," je povedal Halperin. © AFP

 
Policija je po njegovi smrti v hiši odkrila 30 vrst zdravil in kup injekcijskih igel. Policija primer še vedno preiskuje in išče zdravnike, ki so mu nezakonito predpisovali zdravila, Michaelova sestra La Toya pa je pred kratkim izjavila, da so Michaela umorili. Omenila je skupino ljudi, ki z Michaelom ni imela dobrih namenov.

"Vsi so vedeli, da je bil homoseksualec"

Michael Jackson je imel kar nekaj ljubimcev, ki jim je zelo rad govoril umazane stvari, je razkril avtor njegove biografije Ian Halperin , ki je že dalj časa pripravljal knjigo o Jacksonu, naslov katere bo Brez maske: Zadnja leta Michaela Jacksona (Unmasked: The Final Years of Michael Jackson) .

Knjiga naj bi razkrivala, da so vsi, ki so bili Michaelu Jacksonu blizu, vedeli, da je bil homoseksualec. Pevec naj bi se ponoči tihotapil iz hiše preoblečen v žensko in se sestajal s svojimi ljubimci. Halperin trdi, da je našel dva moška, ki sta bila Jacksonova ljubimca. "Govoril sem z veliko ljudmi, ki so mi zatrdili, da je bil Jackson gej. Tudi tisti, ki ga zdaj najbolj branijo pred tem, so priznali," je dejal Halperin. Dodal je tudi, da je Jackson že pred časom posvaril svojo hčer Paris , da bo umrl zgodaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.