Magazin > VIP
9477 ogledov

Dobra volja in smeh: Le nekaj ur pozneje so izvedeli za tragedijo

norveška kraljeva družina
1/3
Profimedia
Pretreseni tudi na švedskem dvoru.

Včeraj je odjeknila vest, da si je norveški avtor in nekdanji mož princese Märtha Louise, Ari Behn, v starostu 48 let vzel življenje.
 
Behn je za seboj pustil tri hčerke, ki so se mu rodile v zakonu s princeso, ki je že nekaj časa v zvezi s šamanom. Njuna zveza kralju povzroča sive lase, saj novi partner 48-letne princese javno zelo rad govori o njunem odnosu, celo o dogajanju v spalnici. Z njim, kraljem in kraljico ter svojimi hčerami, 16-letno Maude, 14-letno Leah in 11-letno Emmo, je princesa le nekaj ur, preden je izvedela za tragedijo, v Oslu obiskala cerkveno mašo. Vzdušje je bilo sproščeno in veselo (fotografije v galeriji).

ari behn dočakal le 47 let Magazin Šok na norveškem dvoru: Princesa žaluje za očetom svojih otrok

Kralj je takoj po objavi žalostne novice razposlal sporočilo za javnost, v katerem je med drugim zapisal: "Ari je bil več let pomemben del naše družine, nanj nas vežejo lepi spomini. Sočustvujemo z njegovimi starši in sorojenci, ki so izgubili sina in brata. Prosimo za mir za Arijevo družino.“

ari behn | Avtor: Profimedia Profimedia

Oglasil se je tudi prestolonaslednik Haakon. "Za nas je bil Ari dober prijatelj, ljubeč član družine in krasen stric, s katerim smo delili majhne in pomembne trenutke življenja. Vsi smo ga imeli radi.“

Za njim žalujejo tudi na švedskem dvoru. "V čast nam je bilo, da smo ga lahko spoznali. Z mislimi smo pri njegovih otrocih in družini,“ je sporočila princesa Victoria.

Ari in Märtha sta bila poročena 14 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.