Magazin > VIP
4421 ogledov

Dobro ji gre: Snaha Rosvite Pesek lastnica podjetja, ki obrača milijone!

Nastja Kramer Osebni arhiv Nastje Kramer
Preberite si, kam vse gre njen denar.

Nastja Kramer Pesek je z najboljšo prijateljico Andrejo Stopar soustanoviteljica uspešnega podjetja z ekološko prehrano in naravno kozmetiko Malinca. Njene proizvode najdemo (poleg na spletni strani Malince) tudi v večjih trgovinskih verigah, razširili pa so se tudi na tuji trg.

Posledično podjetje beleži občudovanja vredne prihodke od prodaje: v letu 2022 so znašali dva milijona 957 tisoč evrov, leto prej pa 3 milijone 172 tisoč evrov. Čisti dobiček sicer pada, lani je tako znašal 18 tisoč evrov, predlani pa 52 tisoč. Preneseni dobiček od ustanovitve podjetja dalje znaša 248 tisoč evrov. 

Nastja s trdim delom priborjenega denarja ne skriva, saj je znano, da se je pred nekaj časa preselila v novo montažno hišo, ki jo je opremljala njena tašča Rosvita Pesek. Kako jo je opremila, si lahko ogledate spodaj v videoposnetku.

Pred rojstvom svojega prvega sina Matea je na Instagramu spregovorila o težki preizkušnji, več si lahko preberete TUKAJ.

V letu 2021 je rodila in Mateo že veselo hodi s staršema na luksuzna potovanja. Tako je prvomajske praznike preživljala na toplem Baliju, kjer je sicer sin nesrečno zbolel (več si lahko preberete TUKAJ), pred tem pa je uživala na lepih plažah Miamija.

Na instagramu je povedala tudi, da si je vrsto let želela kupiti sanjski avto višjega cenovnega razreda. Da si ga je kupila, je podelila s svojimi sledilci na Instagramu in jim svetovala, naj nikoli ne obupajo nad svojimi sanjami in da je treba za le-te trdo delati. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:05 08.junij 2023.

    Janez je vse pošlihtal, da njegovi najbližji ne bodo lačni...............................

  • janez156 08:10 08.junij 2023.

    najprej kar vsak opazi je židovski nos....

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 06:52 08.junij 2023.

    In zakaj je pomembno omenjat da je snaha rosvite pesek.? Je gospa , občudovalka lika in dela JJ, kaj pripomogla k uspehu podjetnice?