Magazin > VIP
47695 ogledov

Težave v družini Rosvite Pesek: Vnuček na Baliju zbolel

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Sin Nastje Kramer Pesek in Filipa Peska je na Baliju zbolel.

Nastja Kramer Pesek, ustanoviteljica uspešnega podjetja z ekološko prehrano in naravno kozmetiko Malinca, je te dni s sinom in možem, nekdanjim košarkarjem in lastnikom marketinške agencije, Filipom Peskom, preživljala 14-dnevne počitnice v razkošni vili na Baliju. 

S širšo javnostjo je delila nekaj informacij o samem potovanju, ki morda pridejo prav vsem, ki se odločajo za podobno potovanje. Z družino in prijatelji so se tja odpravili v lastni režiji s Turkish Airlines, pohvalila je odlično hrano, ki je tudi zelo “instagramabilna”, preko Bookinga in Airbnbja so si rezervirali vilo, dodala pa je še, da je tam vse cenejše kot pri nas.

Snaha Rosvite Pesek je navdušena nad razgledi in novimi izkušnjami, udeležila se je tudi kuharskega tečaja, ki je značilna za Bali. Vendar pa je bilo kljub vsemu potovanje naporno, bilo je vroče in soočali so se z zdravstvenimi izzivi. Zbolel je tudi njen sin Mateo, za katerega je Peskova mislila, da ima klasičen prehlad, saj je smrkal, kašljal in imel vročino. Ko pa so v Sloveniji obiskali dežurnega zdravnika, se je izkazalo, da ima Mateo vnetje ušesa.

Nastja je povedala še, da so na Baliju zdravstvene storitve na nivoju, higiena pa nekaj srednjega in da je treba izbirati dobro ocenjene restavracije. To je že drugo Nastjino potovanje na Bali, prejšnje leto se je ta čas mudila v Miamiju, na prvem družinskem potovanju, s takrat komaj petmesečnim sinom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • leonardo 08:23 13.maj 2023.

    Se čudite? Rosvita svojemu dragemu zrihta vsako leto vsaj 4 x koncert na RTV. Je to zastonj?

  • rd2dmk2 19:13 12.maj 2023.

    novinar... a ti resno ??? v razkošni vili in uspešno podjetje.. novinar za kolk dni greš pa ti zdej na Bali?

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 15:04 12.maj 2023.

    Prodajo na ga domorodcem za ajmoht bo dober!!

Sorodne novice