Magazin > VIP
14775 ogledov

Mokre obline in strastni poljubi: Vroči posnetki znane Slovenke!

Gaja Prestor Instagram
Posnetek, ki je "zakuril" splet.

Naša mlada pevka Gaja Prestor že drugo zimo zapored preživlja na Tajskem. S fantom in prijatelji so najeli vilo na enem izmed tamkajšnjih otokov in se za skoraj tri mesece preselili na Tajsko. Gaja je pojasnila, da imajo vsi službe, ki jih lahko opravljajo na daljavo, vse, kar potrebujejo, je dobra spletna povezava. Pevkin talent pa ne počiva niti v toplih krajih, kot je večkrat pokazala ima na otoku manjše koncerte, ob katerih jo spremlja kitarist, tam pa je mena posnela celo nov videospot.

Gaja in njen srčni izbranec sta se pred dnevi sicer poslovila od drugega doma in se odpravila raziskovati še enega najbolj priljubljenih indonezijskih otokov, Bali. Pevka svoje sledilce tudi veš čas razvaja z vročimi posnetki v kopalkah, njena sanjska postava pa je rezultat rednih obiskov fitnesa tudi na Tajskem in Baliju. Ta teden pa je objavila posnetek, ki je dobesedno zakuril splet. Gaja na posnetku pokaže svoje mokre obline v bazenu, medtem ko priplava v objem svojega dragega in ga strastno poljubi. Par je pod objavo dobil ogromno komplimentov, številni so enotni, da sta Gaja in njen fant Luka eden naših najbolj vročih parov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

A kljub rajskim počitnicam je imela  težave z zdravjem tako letos kot tudi lani. Lansko leto je na Tajskem zbolela za covidom in bila skoraj dva tedna izolirana od fanta in prijateljev, letos pa je imela hude težave z očesom, ki se ji je tako vnelo, da je potrebovala antibiotike, zdravnik pa ji je rekel, da ji bodo morda mogli celo prerezati boleče mesto, če zdravila ne bi učinkovala. Gaja se je zaradi bolečin zelo slabo počutila. Poleg težav z očesom jo je namreč tudi hudo opeklo sonce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hyde (@hydekawin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

Komentarjev 2
  • Ender3 16:30 16.marec 2023.

    Tile estradniki pa rajsko živijo..Kako jim to uspeva, morda za to, ker so znani v javnosti.

  • Avatar pantani
    pantani 11:37 16.marec 2023.

    Še en beden članek,bedne "novinarke"!!!

Sorodne novice