Magazin > VIP
137611 ogledov

"Fučka" se ji, če jo je stokrat prevaral, s tem telesom v minuti dobi novega!

Khloe Kardashian
1/10
Profimedia
Vsi jo imajo za norca, a s tem telesom in denarjem ji zagotovo ne bo hudega.

Seveda ni lahko, če ti partner zarije nož v hrbet in to večkrat, a Khloe Kardashian lahko s postavo, ki jo je te dni razkazovala na eksotični plaži, v minuti dobi novega fanta. Ta teden je sicer odjeknila novica, da z bivšim, Tristanom Thompsonom, pričakuje otroka, katerega sta s pomočjo nadomestne mame "zaplodila" novembra. Le malo pred tem, ko je decembra odjeknila novica, da jo je Thompson "vsaj" že tretjič prevaral, njegova enonočna avantura pa je obrodila sadove, v obliki sina, ki ga je želel celo zanikati. 

A to ni bilo prvič, da ji je zaril nož v hrbet. Prvič je javnost izvedela, da jo je prevaral tik pred rojstvom njune prvorojenke True, ki je danes stara 4 leta, kasneje pa jo je prevaral še z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie.

Seveda Khloe ni bilo lahko, a osredotočena na novega otroka, uspešne posle in vzdrževanje popolne posta, te dni z družino brezskrbno uživa poletje. In verjamemo, da te fotke, ki so zaokrožile po spletu, zagotovo privabijo številne snubce. Preverite v galeriji … 

Komentarjev 1
  • Avatar karjola
    karjola 19:37 17.julij 2022.

    Bog pomagaj kaj se razmnožuje na tem svetu

Sorodne novice