Magazin > VIP
8779 ogledov

Kot da ni že dovolj vroče: Tako je žar zakurila naša pevka

Nika Zorjan Instagram
K njej bi se z veseljem povabili na piknik!

Nika Zorjan je zagotovo ena naših najbolj vročih pevk, tako po glasu kot po stasu. A ne le to, Nika dobro ve, kako podražiti svoje oboževalce in večkrat postreže s sočnimi fotografijami. Tako kot tokrat, ko je za družino pripravljala orade na žaru in to kar v kopalkah, sledilcem pa na Insta gramu postregla s temi vročimi prizori.

Takšno žar mojstrico bi z veseljem imeli doma, a Nikina krasna postava ni naključje, kot je za zurnal24.si zaupala nedavno. "Rada se ukvarjam s športom, sploh pred poletjem. Sicer pa vedno pravim, da je vse v glavi. Nikoli nisem bila na dieti, ker preveč rada jem. Prijatelji celo pravijo, da pojem več kot kakšen moški. Privoščim si tudi burger in pico, s celim srcem takrat uživam in sem srečna. Rečem si, da moje telo to takrat potrebuje in verjamem v to, da privlačiš tisto, na kar se osredotočiš," je prepričana Nika, ki pozitivno energijo črpa tudi v športu: "Če imam čas, grem vsaj dvakrat ali trikrat na teden v fitnes in pa tečem ob Savi. Vsekakor pa svoje prispevajo tudi nastopi, ki so kot nekakšen fitnes. Sama se najboljše počutim, če imam čvrsto telo, sploh, ker sem neprestano na udaru. Dobro se počutim in to se izžareva. Pa tukaj ne gre za kilograme. Tudi, če si močnejši in si zadovoljen sam s sabo, se to čuti in vidi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice