Magazin > VIP
8440 ogledov

Oboževalci napadajo Khloe Kardashian: "Imaš najdaljše prste, kar sem jih kdaj videl"

Khloe Kardashian Instagram
Je šla predaleč?

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila več fotografij, na katerih pozira v beli obleki. Njena objava je doslej zbrala več kot dva milijona všečkov, a so oboževalci vseeno opazili podrobnost, ki jim, sodeč po komentarjih, ni bila všeč.

V komentarjih pišejo, da je z urejanjem fotografij tokrat pretiravala, saj so njeni prsti videti zelo dolgi. Še bolj očitno je, če si podrobno ogledate palec. "Če pogledate njene prejšnje fotografije, boste videli, da nima tako dolgih prstov. Ne vem, zakaj toliko ureja fotografije, videti je super," "Dve sekundi traja, da ugotoviš, kako je to fotošopirano," "Kaj pa tvoji prsti?", "Tvoja roka je tako dolga," "Imaš najdaljše prste, kar sem jih kdaj videl," se glasi nekaj komentarjev.

Mimogrede, oboževalci so Khloe že prej spraševali o tem, kaj se je zgodilo z njenim obrazom. O njenih estetskih popravkih so pogosto razpredali na družbenih omrežjih. Lansko leto, na ponovnem srečanju šova V koraku z družino Kardashian, pa je voditelju Andyju Cohenu le razkrila, kaj je operirala. "Imela sem samo eno operacijo, operacijo nosu," je dejala Khloe. Dodala je še, da se slabo odziva na botoks, zato ga ne uporablja. 

Komentarjev 2
  • tlacan 15:38 22.januar 2022.

    JBG če je ekran potegnil sliko skupaj

  • Nymphetamine 12:54 22.januar 2022.

    Ce pogledamo stare slike pred plast. operacijo ima faco in postavi kot 🐖 zdaj je pa tega ni vec. laz drugim men ni treba😂😂😂😂

Sorodne novice