Magazin > VIP
9747 ogledov

Uboga Khloe Kardashian, tokrat jo je prevaral s članico družine!

Khloe Kardashian
Če mu je oprostila prvič, mu tega zagotovo ne bo.

Čeprav se zdi, da ima Khloe Kardashian vse kar si želi, slavo, bogastvo, družinsko idilo, lepoto in partnerja, pa se zatakne pri slednjem. Nihče še ni pozabil škandala, ko je košarkar Tristan Thompson pred enim letom le nekaj dni pred porodom v javnosti s kar dvema ženskama prevaral Khloe. Ta spodrsljaj mu je zavoljo ohranitve družine oprostila, a očitno je bila to premehka lekcija.

khloe kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

Severina Magazin Največji zvezdniški škandali leta 2018

Hollywood so preplavile novice, da je bil Thompson ponovno nezvest. Tokrat si je za svoj "plen" zbral celo družinsko prijateljico klana Kardashian-Jenner, mlado Jordyn Woods, najboljšo prijateljico Kylie Jenner. Čeprav je Thomson na Twitterju zapisal, da gre za lažne novice, je kasneje ta zapis umaknil, Kylie pa je Jordyn, s katero prijateljuje že več kot desetletje, menda že vrgla iz hiše, saj je Woodsova stanovala pod njeno streho. 

Kim Kardashian Magazin Kim iz sebe: Niti prevara je ni tako zabolela kot to

Slavna družina se na škandal še ni odzvala, da so govorice očitno resnične, pa potrjuje dejstvo, da je Kim Kardashian na Instagramu prenehala slediti tako Thompsonu kot Woodsovi. Ni znano, ali je šlo za kaj več ali sta se prešuštnika "le" mečkala. 

 

Komentarjev 2
  • ECKING 15:05 21.februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala s takimi clanki..... in ce bi res obstajala potem bi verjetno imela nek okus ne pa da so vsi ki ...prikaži veči so kadarkoli omenjeni v clankih sami lepotci/lepotice in vsi so znane osebnosti...zato se enkrat ANA H FETIH JE MIT ,TA OSEBA NE OBSTAJA TO JE RACUNALNIK!!!

Sorodne novice