Magazin > VIP
3003 ogledov

Tristan se s Khloe počuti ujeto

khloe kardashian
Slavni parček po škandalu menda še vedno ni rešil zveze.

Od njegovega javnega skoka čez plod, tik pred rojstvom njune hčerke, sta Tristan Thompson in Khloe Kardashian kljub vsemu videti kot eno, a menda je to le fasada. 

Khloe in Tristan namreč še vedno nista povsem zgladila nesoglasij. Pred drugimi sicer dajeta vtis, da je vse v redu, a gre le za šov, je povedal vir. Par naj bi obiskovala tudi partnersko terapijo, je izdala prijateljica njene mame, Lisa Stanley. Drug vir pa je povedal, da Tristan terapije ne obiskuje več: "Počuti se ujetega v slabem razmerju. Khloe hodi na terapije sama, saj Tristan meni, da niso pomagale razrešiti sra***, ki se je zgodil pred meseci."

Parček se je po rojstvu hčerke, ki je na svet prijokala aprila v Clevelandu, junija preselil v Los Angeles, nad čemer je bila družina Kardashian navdušena, malo manj pa nad Tristanom, razumljivo. A košarkar se v mestu angelov menda ne počuti dobro in se želi čim prej vrniti v Cleveland. 

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice