Magazin > VIP
76 ogledov

Dokument, ki razkriva nekaj več o Melaniji

Melania Trump EPA
Pamela Anderson je s svojo objavo nehote razkrila zanimive podrobnosti o prvi dami ZDA.

Igralka Pamela Anderson je prvi dami ZDA Melaniji Trump februarja poslal plašč iz umetnega krzna. Kot se spodobi, se ji je prva dama zahvalila s pismom. In prav to pismo je vzbudilo veliko pozornosti, piše Indy100.

Pozornost je pritegnil podpis prve dame. Grafologinja Sheila Kurtz, ki preučuje pisavo sedanjega ameriškega predsednika že iz časa preden je ta na malih zaslonih nastopal v seriji Vajenec, je analizirala podpis. 

 

Najprej je opazila neverjetno podobnost med podpisom Melanije in Donalda. "Njen je videti povsem enak njegovemu, kar je povsem neverjetno," je dejala za Yahoo Celebrity. Kot pravi, ni običajno, da imata zakonca enako pisavo. "To je bilo stilizirano. Mogoče ji je kdo pokazal, kako naj se podpiše, ali pa gre za štampiljko, vsekakor pa je bilo stilizirano," meni Kurtzova. 

Iz njenega podpisa je grafologinja razbrala, da prva dama ceni zasebnost. "Ko nekdo piše in dejansko ne morete prebrati zapisanega, ne želijo, da bi to kdo bral," je pojasnila. Dodala je, da so linije zelo ostre, kar nakazuje, da je "bistroumna, hitrih misli in hitro vsrka informacije".

 

 
Komentarjev 2
  • primoz.g 22:01 12.maj 2017.

    haha pa zakaj ne pustite ženske preproto na miru ? Ni ona prezidend of US, njen mož je, vsakodnevno natolcujete neke nebuloze ? KO pa ČE pride na obisk boste pa spet v prvi vrsti stale in probale dobit neke ...prikaži več eksluzivne naslove, ma ne ona njen konj se poščije na fake news portale kot je ta in vsi ostali v SLO, enostavno ste vsi vkup fake NEWS, pa če vam je to prav ali ne ? Obisk vaših članskov bo povedal, ali boste junija še obratovali ali vas bo kupil nek drug brezplačnik JA :)

  • Five 15:37 12.maj 2017.

    Lepo!