Magazin > VIP
2811 ogledov

Dolgo je ni bilo na sceni: Uau, tako je danes videti Lara Baruca!

Lara Baruca Facebook
Se je še spomnite? Nekoč je nanizala kar nekaj pop rock uspešnic.

Lara B ali Lara Baruca je primorska pevka, ki je leta 1999 s skladbo Ti si se bal nastopila na Emi, skladba pa je uspešnica še danes. Lare dolgo časa je nismo zasledili na naši glasbeni sceni, pred dobrim mesecem pa je ravno s to skladbo v družbi mlade pevke Anabel navdušila v oddaji V petek zvečer na TV Slovenija. Anabel se je namreč rodila ravno leta 1999, ko je Lara s skladbo nastopila na Emi.

Pevka pa je ponovno navdušila tudi na Poletni noči, ki je potekala na predvečer koledarskega poletja. Tradicionalni gala koncert, ki predstavlja bogato dediščino slovenske zabavnoglasbene zakladnice v izvedbi velikega revijskega orkestra, je bil tokrat posvečen izjemnemu avtorskemu opusu kantavtorja  Tomaža Domicelja,  ki  letos praznuje 75 let. Ob spremljavi Simfoničnega orkestra, Big Banda in Mladinskega pevskega zbora RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla so Domiceljeva najbolj znana dela (Slovenskega naroda sin, Danes bo srečen dan, Jamajka, Avtomat, Življenje je lepo, Ker te nima rad, Banane ...) izvedli vidni pevski solisti, med katerimi je bila tudi Lara. Navdušila pa ni le z glasom, temveč tudi s stasom, iz rokerice se je prelevila v elegantno rdečelasko, ki je v dolgi obleki z bleščicami naravnost sijala. Lara je pri 43 letih videti odlično in nov stil ji še kako pristaja! Na fotografiji je v družbi primorske glasbene kolegice Tinkare Kovač

dezurni@styria-media.si

Lara Baruca | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.