Magazin > VIP
2917 ogledov

Drage dame, takole se spogleduje Miha Hercog

miha hercog Planet TV
Naš priljubljeni glasbenik pravi, da je pri spoznavanju žensk sramežljiv.

V tokratnem delu oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman komentirajo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, so govorili tudi o spogledovanju. Hercog je povedal, da je zelo sramežljiv, zato žensk ne ogovarja. Salome, gostja večera, je to komentirala z besedami, da bo težko našel družico. "Zato sem pa ledik in frej," ji je odgovoril glasbenik in dodal, da imajo ženske rade umirjene pristope.

Špela se s tem ni strinjala, Tanja pa je dodala: "Umirjene ja, mrtve pa ne." "Moraš biti suveren. Pokazati mi moraš, da se lahko od tebe nekaj naučim. Če prideš ti pos*** ... Te lahko samo za rokco primem," pa je dejala Špela. Miha ji je takoj skočil v besedo: "Ne, pos***. Jaz bom pač ..." Ob tem je dvignil kozarec in začel zapeljivo gledati čez ramo ter dekletom kar pokazal, kako je videti, kadar se spogleduje. "To ni sramežljivost," je v smeh prasnila Salome, Tanja pa je dejala, da Slovenija sedaj ve, kako je Miha videti, ko osvaja ženske. "Ko vrti kozarec, vas 'haklja'," je pripomnila. 

Miha, ki je bil v dolgoletni zvezi s Sašo Lenderoje v oddaji že večkrat razkril kakšno zanimivost iz svoje zasebnosti. Med drugim je povedal, da je nekoč pobegnil z zmenka. Pri tem mu je pomagal prijatelj. "Nič določenega ni bilo narobe, samo res med nama ni bilo prave energije, bila sva na povsem različnih bregovih, zato sem izkoristil klic prijatelja in se izgovoril, da ima težave z avtomobilskim akumulatorjem," je razložil Miha.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:02 24.maj 2024.

    Kdo pa trdi, da je priljubljen.? Sicer ne bi rabil samopromocijo..