Magazin > VIP
25872 ogledov

Miha Hercog nedavno ušel z zmenka, razkril, kaj je bil razlog

poroka na drugi pogled, miha hercog Planet TV
Miha Hercog ne skriva, da je po ločitvi od Saše Lendero že bil na nekaj srečanjih z dekleti.

Miha Hercog je po ločitvi od Saše Lendero eden naših najbolj zaželenih estradnikov, a sam pravi, da na novo resno zvezo po ločitvi še ni pripravljen. Kar pa ne pomeni, da se ženske družbe brani. Kot smo že pisali, ima ob sebi kar nekaj prijateljic, s katerimi se druži, med njimi tudi Vlasto iz prejšnje sezone Poroke na prvi pogled in znano učiteljico joge in podjetnico Tadejo. 

A pravi, da so to le prijateljice, se je pa v zadnjem letu že zgodilo, da je kakšno dekle povabil na kavo ali večerjo, vendar zgodbe z nobeno nato ni nadaljeval. "Sem odšel na kakšne tri, štiri zmenke oziroma bolj srečanja ob kavi ali večerji, vendar še nisem v fazi, ko bi se vezal, tako da je šel bolj za druženje," je razkril za Žurnal24. Eno izmed teh druženj pa se je izkazalo za pravo katastrofo, kot je razkril v sinočnji oddaji Ljubezen na drugi pogled. Zmenek je bil namreč tako porazen, da je Miha uporabil klic prijatelja kot izgovor, da je lahko "ušel" z zmenka. "Nič določenega ni bilo narobe, samo res med nama ni bilo prave energije, bila sva na povsem različnih bregovih, zato sem izkoristil klic prijatelja in se izgovoril, da ima težave z avtomobilskim akumulatorjem," pa je za Žurnal24 povedal Miha.

V oddaji pa je nehote razkril, kakšna dekleta so mu všeč. Ko so s Špelo Grošelj in Tanjo Kocman komentirali pogovor med televizijskima zakoncema iz oddaje Poroka na prvi pogled, Ireno in Andrejem, ki sta se pogovarjala o fetiših, je namignil, da so mu všeč dekleta, ki imajo rada grobe mesene užitke. Špela in Tanja sta se namreč pošalili, da "sta slišali od prijateljic", da je to nekaterim dekletom všeč, Miha pa je na to hudomušno pripomnil, ali lahko prosi za številke od teh prijateljic. 

Komentarjev 8
  • Pierre 18:40 27.april 2024.

    Naj si plača eno cipo!!!!

  • Avatar Herkules
    Herkules 15:05 26.april 2024.

    Tipičen latentni buzerant, ki še ni prišel iz omare!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:48 26.april 2024.

    Bedakom je res lepo!?! Ni težav, ker je v buticah samo slama.

Sorodne novice