Magazin > VIP
10946 ogledov

Video: Poglejte, kako Saša Lendero kljub ločitvi gleda Miho

saša lendero, miha hercog Instagram
Kako lepe besede mu je namenila.

Glasbenik in producent Miha Hercog te dni Špeli Grošelj pomaga pri novi glasbeni poslastici, ki bo izšla maja. Miha ima studio kar doma, zato ga Špela pogosto obišče, ko ustvarja nove skladbe. Nedavno je pri njem celo prenočila, kar sledilcem ni ušlo, a je pojasnila, zakaj je bilo temu tako.

Tokrat pa se jima je pri ustvarjanju pridružila tudi Mihova nekdanja žena in pevka Saša Lendero, ki je bivšega moža gledala na prav posebno ljubek način in mu za novo Špelino pesem namenila pohvalne besede. “Taka radostna, vedra, lahkotna, na na na,” je pripomnila in si začela prepevati melodijo.

Saša Lendero | Avtor: instagram instagram

Miha in Saša sta se razšla v začetku leta 2023, ko je Saša objavila ganljiv opis na Facebooku. Kljub ločitvi sicer ostajata povezana kot starša hčerki Arii in poslovna partnerja, skupaj namreč ustvarjata skladbe za tuje trge, Miha pa Saši še vedno pomaga pri njenih novih pesmih. Miha je na Instagramu te dni sporočil, da lahko kmalu pričakujemo tudi Sašino novo skladbo: “Pravi, da je sedaj ona na vrsti!” Objavil je smešni video, ki ga je poimenoval "Bivši in bivša v delovni akciji", v katerem Saša pravi, da vsi že nestrpno čakajo njeno novo pesem. 

Saša Lendero in Miha Hercog | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Grof 08:17 19.april 2024.

    Miha nikoli ni bil prav pameten fant, je pa verjetno res, kar govorijo dekleta na vasi, da ima močni mošnji, da z njima tre kolena, na prav nežen način. Lepo,od njega

  • jezero 15:49 18.april 2024.

    Nekdo prav uspešno fura reklamo za Sašo Lendero. Skoraj vsak dan pišejo o njej.

  • McBobo 15:41 18.april 2024.

    Saška, a enkrat ni bilo dovolj? Bi rada še ta drugič kratko potegnila? Samo da ne bo spet cviljenje po medijih. Raje si najdi kakšnega kmečkega pravega deca. Pa malo v naravo, ne pa samo mediji gor pa mediji dol.