Magazin > VIP
41473 ogledov

Špela Grošelj preživela noč pri bivšem svoje prijateljice

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman Planet TV
Kdor je bil pozoren, je opazil, da ni odšla domov.

Špela Grošelj pripravlja novo glasbeno poslastico, ki bo izšla maja. Ker samostojne skladbe ni posnela že od leta 2017, se je odločila, da je skrajni čas za nov glasbeni projekt. Pri skladbi pa ji je na pomoč priskočil producent in glasbenik Miha Hercog, s katerim Špela sodeluje tudi pri oddaji Poroka na drugi pogled. Miha ima svoj studio kar doma, in ker je Špela svojim sledilcem na Instagramu razkrila proces nastajanja skladbe, so lahko opazili, da sta ustvarjala pozno v noč, zjutraj pa je bila pri Mihi v enakih oblačilih kot prejšnjo noč. Je pri njem prenočila?

Tako je! A prespala je na kavču. "Res je, prespala sem na kavču, ker sva do dveh zjutraj snemala, zjutraj pa sva morala še posneti spremljevalne vokale. Na Miha gledam kot na "sorodnika", ker smo se družili že, ko sta bila s Sašo (Lendero op. a.) par. Med nama nikoli ni preskočilo nič drugega kot glasbeno prijateljstvo in sodelovanje. Sama sem predlagala, da za nekaj ur zaspim na kavču, da sva nato zjutraj posnela do konca. Ob osmih sem bila že doma," je povedala Špela, ki se ji je to pogosto zgodilo tudi, kadar je nastopala s skupino Atomik Harmonik. Takrat so bili po nastopih tako utrujeni, da so pač prespali, kjer je bila priložnost, zato pri izbiri občasnih prenočišč ni prav nič izbirčna. 

Pomembno ji je, da sta skladbo končala, govori pa o dekletu, ki po dveh letih toksičnega odnosa na prvo mesto postavi sebe, se odpravi na potovanje in zaključi odnos, ki se ni razvijal v pravo smer. "Danes je srečna, saj živi zase in je končno lahko spet to, kar je. Pristna in avtentična, na da bi jo nekdo non stop želel spremeniti v nekaj, kar ni. Mislim, da se bo marsikatera ženska našla v tej zgodbi," je za Žurnal24 še dodala Špela. 

Komentarjev 4
  • Avatar lopov
    lopov 19:53 31.marec 2024.

    udri mujo... vsi mate dovolj...

  • Ender3 16:15 31.marec 2024.

    Avtorju pa takšnih plačanih zgodbic ne zmanjka. !

  • Pierre 14:48 31.marec 2024.

    Pa tud če jo je nabrusu...kva pol!!!

Sorodne novice