Magazin > VIP
10320 ogledov

Saša Lendero: Ta moški bo vedno v njenem srcu

Saša Lendero Facebook
Zanj najde le lepe besede.

Pevka Saša Lendero je pred nekaj dnevi objavila skupno fotografijo z očetom, ki je praznoval rojstni dan. "Ljubljeni moj oči, vse najboljše ti želim! Naj bo vsak dan darilo življenja in naj ti prinaša radost in polni tvoje veliko toplo srce! Rada te imam!" mu je voščila.

Njen očka je videti kot kakšen filmski igralec, kar je opazila tudi voditeljica Lea Mederal, ki je posnetek pokomentirala z besedami: "Kakšen lepotec! Zgleda zelo mladostno. Lahko bi bil tvoj brat."

Pevka je na očeta zelo navezana. Svojo mamo je žal že izgubila. Novembra 2019 je izgubila boj z boleznijo. 

"Moja draga, ljubljena mamči je odšla... Po dveh letih borbe, polne upanja, razočaranj in drobnih lučk uspehov, smo jo vendarle morali spustiti iz ljubečega objema svojih rok. Iz svojih src, pa je ne bomo nikoli! Vsak korak poti smo prehodili skupaj in tudi čisto zadnjega. Bilo je tako zelo težko... A podpora najbližjih sorodnikov in prijateljev je pomagala, da se navkljub neizrekljivi bolečini, sočutju in obupu nismo zlomili. Mamči smo držali za roke in jo z besedami spremljali vse do roba našega sveta. Pospremili smo jo v svetlobo in blagoslovili z ljubeznijo in hvaležnostjo," je takrat zapisala na družbenih omrežjih.