Magazin > VIP
25710 ogledov

Špela Grošelj le dobila potrdilo, da je ženskar

Špela Grošelj Instagram
Ima svoje metode, da pride do resnice ...

Špela Grošelj ima posebno metodo, kako se pripravlja na vodenje komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, za katero se je izkazalo, da je zelo učinkovita. Špela namreč podrobno spremlja pare v šovu Poroka na prvi pogled, da jih nato s sokomentatorjema Tanjo Kocman in Miho Hercogom lahko "obere do kosti". Ker pa jo zanima, kdo so neveste in ženini za kamerami, svoje sledilce na Instagramu pogosto vpraša, če katerega izmed njih poznajo osebno. Tako je prejšnji teden za Kristijana povedala, da so ji osebe, ki ga poznajo, razkrila, da naj bi zelo rad koketiral z ženskami.

V sinočnji oddaji se je to izkazalo za resnično, saj sta Kristijan in njegova televizijska žena Jerneja dobila navodilo, da si zamenjata telefone. Jerneja je na Kristijanovem telefonu našla aplikacijo za zmenke, a ne le to, v času, ko je bil že poročen z njo, si je dopisoval z drugimi ženskami. Tako je Špela lahko z gotovostjo potrdila navedbe svojih sledilcev, ki so ji o Kristjanu povedali prav to.

Ob tej temi pa so Špela, Tanja, Miha in njihova gostja, igralka Tina Gorenjak razkrili tudi svoje izkušnje s tem, ali so partnerjem kdaj "brskali" po telefonih. Vse dame so priznale, da so to že počele in partnerje tudi dobile na laži. "Ko me je potegnilo, da to naredim, se je izkazalo, da je bilo z razlogom," je razkrila Špela.Tanja je povedala, da ji je tako velevala ženska intuicija, ki se ni zmotila, Tina pa razkrila, da je to storila le enkrat in si s tem potrdila nezvestobo bivšega partnerja. Edini, ki nikoli ni preverjal telefona svojih partnerk, je bil Miha Hercog, ki je bil do nedavnega sicer v 20-letni zvezi s Sašo Lendero. Povedal je celo, da sta imela skupni Facebook profil. 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Ender3 14:37 22.marec 2024.

    Vsakih nekaj časa stopi Š.G na plano..Koliko plača za prispevek..?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:34 22.marec 2024.

    Ta oddaja je nekaj najbolj butastega kar je sprovedla televizija. Ljudje pa ne vem točno zakaj se odločajo za sodelovanje, zaradi prepoznavnosti, morda dobrega plačila?

Sorodne novice