Magazin > VIP
40390 ogledov

To je razlog, da sestra našega TV zvezdnika ni smela na njegovo poroko

Poroka na prvi pogled Planet TV
Še danes ni prebolela, da ni bila na njegovi poroki, čeprav je zakon kasneje razpadel.

V šovu Poroka na prvi pogled sta se kot zadnji par poročila Marjetka in Rudi. Prvi občutki so bili pri obeh zelo dobri, a se je zataknilo že na poročnem potovanju. Več o tem TUKAJ.

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Oba sta bila v prejšnjih zvezah prevarana in razočarana. Marjetka je zvezo prekinila, ker si njen partner ni želel otrok, ona pa pri 42 letih "lovi zadnji vlak" in si ne želi izgubljati časa. Za Rudija je televizijska poroka druga v življenju, z bivšo partnerko je bil namreč poročen. Tokrat je bila njegova poročna priča sestra, ki na njegovi prvi poroki ni bila prisotna, česar še zdaj ne more preboleti. Rudi je povedal, da je do tega prišlo zaradi določenih nesoglasij in da mu je žal, a tega ne more več popraviti. Njegovi sestri je zaradi tega še danes hudo, zato je pred in med televizijsko poroko potočila veliko solz, Rudi pa jo je sočutno objel. Da bi se ji vsaj malo oddolžil, jo je tokrat izbral za svojo pričo. 

"Med samim pomerjanjem poročne obleke Matejo vedno izdajo čustva in je posledica jok. Ima me zelo rada, saj sva od njenega rojstva zelo povezana in želi zame samo najboljše. Ko me je zagledala med pomerjanjem, je bila ponosna name in potočila solze sreče. Tudi med poroko je bila zelo čustvena, ponosna name, ponosna na to, da je bila moja priča in ker čustev ne more skrivati, so ponovno tekle solze sreče. To, da je ni bilo na prvi poroki, bi samo rekel, da je bil nekakšen šum v komunikaciji in da je vse že pozabljeno," pa je Rudi razkril za Žurnal24.

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 5
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:24 19.marec 2024.

    BMK

  • T_rex 19:45 18.marec 2024.

    Hormoni chist vsake zhenske so ceu hudich u detailih ...

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:39 18.marec 2024.

    Le s čim se ukvarjate kvazi pisunčki!!!? BLJAK!!!!

Sorodne novice