Magazin > VIP
23752 ogledov

Zato je Miha Hercog še vedno samski

Miha Hercog Saša Lendero Instagram
Po ločitvi ga povezujejo s številnimi, to pa pravi on ...

V začetku leta je kot strela z jasnega udarilo, da se po 20 skupnih letih ločujeta Saša Lendero in Miha Hercog. Kljub ločitvi sicer ostajata povezana kot starša hčerki in poslovna partnerja, skupaj namreč ustvarjata skladbe za tuje trge, Miha pa Saši še vedno pomaga pri njenih novih skladbah. 

Po tem, ko se je spomladi začelo govoriti, da ima Saša novega partnerja, je vir za naš medij povedal, da je v resnici Miha tisti, ki ima novo partnerko že nekaj časa. Šlo naj bi za znano učiteljico joge, a je Miha takrat te navedbe zanikal. Govorice pa so ponovno vzklile, ko je Tadeja na Instagramu objavila video, v katerem Miha igra na klavir, ona pa si ob tem misli: "Ko spoznaš popolnega tipa, a še vedno razmišljaš o bivšem." A kot je za Žurnal24 razkril Hercog, gre le za oglas za nov spletni program, ki ga Tadeja ponuja s sodelavko, gre za podporo pri razhodu s partnerjem. 

Miha je za Žurnal24 povedal, da sta s Tadejo še vedno le prijatelja in dodal, da ji pogosto pomaga pri ustvarjanju spletnih vsebin. O svojem trenutnem statusu pa pravi: "Še vedno sem samski, razlog je tudi to, da imam ogromno dela in niti ne vem, kako bi našel čas še za kaj drugega."

Miha Hercog | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • 4krogci 16:34 27.december 2023.

    pr takem psihotu kot je saska, rabis neki časa po locitvi, da sploh dojames da s eti jo je uspelo resit!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:20 27.december 2023.

    Mogoče je samski zato, da ga lahko Slavček obišče vsakič ko se jima zalušta!?

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:14 27.december 2023.

    Kolk stane,če tle odprem rumeno stran?

Sorodne novice